Vuosi 2019

Vuosi on lähtenyt käyntiin PAMCupin osakilpailulla, joka jatkuu taas 19.1. Raksilan vuorot jatkuivat normaalisti 7.1. ja ne pyörivätkin joka maanantai kesään saakka klo 17.00-20.00. Vuoromaksu 2€ ja patruunarasia 50kpl/5€.
ActionCup jatkuu taas tänä vuonna, mutta nimeksi vaihtuu SRA-Cup. Tämän aloitusajankohdasta ilmoitetaan jäsenille erikseen.

Rikkoutuneen Tangfolion tilalle ollaan ostamassa alkuvuodesta uutta pistoolia. Varat kerättiin kinkkukisasta, pikkujouluammutuksista ja liiton tuesta. Kiitos kaikille varainhankintaan osallistuneille!
Seuran Norinco-kiväärit on päivitetty taas uuteen uskoon, ja seuraava PAMCupin osakilpailu ammutaankin näillä.

Tänä vuonna pyrimme osallistumaan aktiivisesti MPK:n ja piirin järjestämiin maastotapahtumiin ja koulutuksiin. Isommista tapahtumista tiedotetaan sähköpostitse ja pienemmistä tapahtumista keskustelua käydään pitkälti Whatsapp-ryhmässä. Keväämmällä saattaa myös olla tiedossa SRA-kurssia.
Opiskelijain reserviupseeripiirin kevätkokous järjestetään Oulussa alkukeväästä ja perinteisesti kevätkokouksen yhteydessä pidetään piirin partiotaitokilpailu.

Viime vuonna jäsenkasvua oli lähes 8% ja 300:n jäsenen raja ylitettiin jo loppukesästä. Uudet jäsenet löytävät yhdistykseen pitkälti puskaradion kautta, joten tuokaa jatkossakin kavereita ampumaradalle tai muihin yhdistyksen tapahtumiin. Eri tapahtumia yhdistyksen toiminnan piirissä oli viime vuonna yli 140, joihin osallistui lähes 1800 henkeä.

Jos haluat järjestää kilpailuja, koulutuksia, tai muita tapahtumia yhdistyksen jäsenille niin osallistujia varmasti löytyy!

PAM ry:n hallitus toivoo hyvää alkanutta uutta vuotta.

Terveisin,

Reetta Paavola
Sihteeri, PAM ry