Ampumavuorot

Seura järjestää jäsenistölleen vakiovuoroja. Tässä informaatiota ammuntojen luonteesta. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tapahtumakalenterissa.

.22 ammunnat palolaitoksen ampumaradalla

Palolaitoksen kellarissa sijaitsevalla OMAS:in ampumaradalla on kerhollamme ampumavuoro maanantaisin klo 18.00. Radalla ammutaan seuran omistamilla pienoispistooleilla. Käytettävissä on S&W 41, Ruger MKII, Pardini Fiocchi ja Hämmerli x-esse automaattipistoolit sekä S&W 617 revolveri. Myös omia .22-kaliberisia aseita voi tuoda paikalle. Näissä ammunnoissa ovat ampumaupseerimme paikalla ja opastavat vasta-alkajat turvallisesti ammunnan perusteisiin. Siksi ammuntaharrastus kerhon piirissä kannattaakin aloittaa juuri näiltä vuoroilta. Tapahtumamaksu on 6€/kerta johon kuuluu 50kpl .22LR patruunoita. Jos tuot omat patruunat niin maksu on vain 2€. Huomaa!!! Patruunoita tapahtumasta ei saa mukaan jos ei ole näyttää sopivaa hallussapitolupaa, mutta ne voi jättää säilytykseen vuoron vetäjälle.

Pistooli- ja kivääriammunnat Hiukkavaarassa

PAM järjestää jäsenistölleen ammuntavuoroja Hiukkavaarassa Puolustusvoimien ampumaradoilla. Näillä vuoroilla ammunta on usein tyypiltään toiminnallista ammuntaa, mikä on etenkin turvallisuuden kannalta vaativampaa kuin tyypillinen kouluammunta (l. 25m tarkkuusammunta). Tästä syystä PAM rohkaisee tutustumaan turvallisiin toimintatapoihin edellä mainituilla .22 vuoroilla ja tulemaan Hiukkavaaran vuoroille vasta sitten, kun turvallisen aseenkäytön perusteet ovat hallussa. Käytettävissä on seuran aseita ja patruunoita.

Hiukkavaaran vuoroille osallistuvilta vaaditaan voimassa oleva ampumaharrastusvakuutus, eli Reserviläisen Ampumaturva tai SAL:n ampujan lisenssi.