Toiminta

PatruunaSäännöllisin toimintamuotomme on ammunta, joka alkoi välittömästi kerhon perustamisen aikoihin, ellei jo hieman aikaisemminkin ja jatkuu virkeänä.

Raksilan palolaitoksen kellarissa sijaitseva OMAS:in ampumarata suljettiin valitettavasti 2021. Täten olemme keskittäneet ampumatoimintamme Hiukkavaaraan uutta sisärataa odotellessa.

Hiukkavaarassa ammumme puolustusvoimien radoilla, joilla käytämme omia ja seuran aseita. Vuoroja järjestetään viikoittain ja niistä ilmoitetaan tarkemmin kerhon sähköpostilistalla. Kiitoksen ansaitsee puolustusvoimien myönteinen suhtautuminen seuramme toimintaan.

Näissä ammunnoissa ovat ampumaupseerimme paikalla ja opastavat vasta-alkajat turvallisesti ammunnan perusteisiin, ja antavat vinkkejä muillekin. Täällä on mukava tutustua ammuntaan ilman merkittävää rahallista panosta.

Sotilaallisia taitojamme ja tietojamme kohotamme osallistumalla yhdessä vapaaehtoisiin kertausharjoituksiin ja MPK ry:n kursseille sekä excursioilla erilaisiin sotilaallisiin kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla.

Seuran vakiovuorojen päivämäärät 2023 ja radat ovat seuraavat:
(1 = 150m kiväärirata, 3A = pistoolirata, 2 = 300m kiväärirata, minkä päädyssä voi ampua myös pistooleilla/haulikolla)

Seura kiittää yhteistyökumppaneitamme toiminnan mahdollistamisesta.
Puolustusvoimat ja MPK mahdollistavat Hiukkavaaran ampumaratojen käyttämisen.
Milgear tukee toimintaamme antamalla kilpailuihimme palkinnot ja mahdollistaa varusteiden hankkimisen paikallisesta kivijalkaliikkeestä.
Dream Broker on tukenut toimintaamme rahallisesti avokätisesti ja mahdollistanut mm. Daniel Defensen kiväärin hankinnan.