Syyskokouksen antia ja vuodenvaihteen tapahtumia

Hyvät PAM ry:n jäsenet, ohessa kootusti syyskokouksen asioista ja hieman loppuvuoden ja alkuvuoden 2019 tapahtumista.

Kinkkukisa:

Uuden pistoolin rahoittamiseksi Raksilan sisäradalla järjestetään normaalin maanantaivuoron paikalla 10.12.2018 klo:15.00 alkaen PAM Ry:n kinkkukisa. Kaikki kynnelle kykenevät osoittamaan tukensa yhdistyksen ampumatoiminnalle!

Kisaohjelma: 5x10lks sarjaa. Yhden sarjan saa ampua kiväärillä ja yhden optiikalla. Kolme parasta ampujaa palkitaan yllätyspalkinnoin.

Osallistumismaksu: 10€ (käytetään lyhentämättömänä uuden pistoolin hankintaan)

Itsenäisyyspäivän juhla:

Perinteinen yhdistyksen itsenäisyyspäivän juhla ja kauden kisojen palkontojenjakotilaisuus järjestetään 5.12.2018 klo 18.00 alkaen Alppilan Loositalolla.

Ilmottautuminen: https://goo.gl/forms/7xheTfVB9YOaEted2

ActionCup:

ActionCup muutetaan tulevalle kaudelle PAM SRA-Cupiksi, johtuen SSI:n käytöstä kisojen pisteiden laskussa. Osakilpailuiden määrä tulee putoamaan kymmenestä kuuteen, mutta rastimääriä tullaan nostamaan.

Saksan ekskursio:

Opiskelijain reserviupseeripiiri järjestää helmikuussa (20.-24.2) ekskursiomatkan Saksaan. Ohjelmassa mm. ammuntaa ja saksalainen ampumataitotesti. Piiri ja yhdistys tukevat rahallisesti osallistujia, joten nyt on mahdollisuus päästä edullisesti ainutkertaiselle Saksan matkalle. Tarkempi ohjelma löytyy ilmoittautumislomakkeesta.

Ilmottautuminen: https://goo.gl/forms/rUB3Wr5sjeY4iglr1

Syyskokous:

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous keräsi paljon osallistujia. Paikalla oli kokoustamassa ja saunomassa kaikkiaan 19 henkeä.

Yhdistyksen jäsenmaksuihin ei tehty korotuksia.

Hallituksen kokoonpanoon ei tullut merkittäviä muutoksia. Vuoden 2019 hallitukseen valittiin:

Puheenjohtaja: Eero Peltokoski
Sihteeri: Reetta Paavola
Varapuheenjohtaja: Väinö Tervonen
Talousupseeri: Juhana Pikkarainen
Jäsenupseeri: Tuomas Tuikkala
Muu hallituksen jäsen: Janne Mustaniemi
Eero Peltokoski ja Reetta Paavola toimivat piiriedustajina toimintavuonna 2019.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Veera Kontiokari ja Pauli Suikka ja heidän varahenkilöikseen Viljami Viinikka ja Jake Fröberg.

Yhdistyksen sääntöjä muutetaan kokouskutsun esityslistan mukaisesti. Englanninkielistä nimeä ei lisätä sääntöihin, mutta virallisissa yhteyksissä yhdistyksen nimen käännöksenä käytetään jatkossa Academic Reservists of Ostrobothnia.

Rikkoutuneen Tanfoglio P19-pistoolin tilalle hankitaan nopeasti uusi CZ SP-01 Shadow-merkkinen pistooli. Norincon kiväärit kunnostetaan ampumakelvolliseen kuntoon.

Terveisin,

Reetta Paavola
sihteeri, PAM ry

Category: Yleinen
Comments are disabled