SRA SM 2013 karsinnat

Tulokset

Yleiskilpailu
Avoin
Vakio
Vakio 7.62
Rasti 1
Rasti 2
Rasti 3
Rasti 4
Rasti 5
Rasti 6

Kilpailukutsu

Pohjanmaan Akateeminen Maanpuolustusseura ry järjestää yhdessä Oulun Reserviläisten kanssa 12.5.2012 Oulun Hiukkavaaran ampumaradalla SRA-kilpailun.

Sunnuntaina ilmoittautuminen Hiukkavaaran ampumaradan pistooliradalla kello 0900. Ampuminen alkaa 1000.

Kilpailu on samalla karsintakilpailu SRA SM-kilpailuun Pohjois-Pohjanmaan Reserviläis- ja Reserviupseeripiirin joukkueille sekä em. piirien piirimestaruuskilpailu. Kilpailumaksu on 20e jälki-ilmoittautuneillekin. Kilpailuun mahtuu 25 ampujaa + toimitsijat.

Kilpailussa ammutaan 6 rastia. Joista 3 kiväärillä, 2 pistoolilla ja yksi haulikolla. Laukausmäärät ja rastikuvaukset tarkentuvat myöhemmin.

Ilmoittautuminen alkaa välittömästi ja päättyy 6.5. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen sra@! pamry.fi (poista huutomerkki ja väli email-osoitteesta). Huom. myös toimitsijat!

Ilmoittautumisesta tulee selvitä ampujan nimi, yhdistys ja kortin numero, sekä karsittava piiri. Muistathan perua ilmoittautumisesi mikäli olet estynyt osallistumasta kilpailuun. Kerro ilmoittautuessa osallistutko SM-paikkojen karsintaan. Karsintaan osallistuvat ovat etusijalla, mikäli osallistujia tulee enemmän kuin kilpailuun mahtuu. Kilpailupaikalla voi vielä ilmoittautua, jos kilpailussa on tilaa.

Rastikuvaukset:
Rastit
Rasti 1
Rasti 2
Rasti 3
Rasti 4
Rasti 5
Rasti 6