Toiminta

Posted on by

PatruunaSäännöllisin toimintamuotomme on ammunta, joka alkoi välittömästi kerhon perustamisen aikoihin, ellei jo hieman aikaisemminkin ja jatkuu virkeänä.

Palolaitoksen kellarissa sijaitsevalla OMAS:in ampumaradalla on kerhollamme viikoittainen ampumavuoro. Radalla ammutaan pienikaliiperisilla seuran omistamilla aseilla. Näissä ammunnoissa ovat ampumaupseerimme paikalla ja opastavat vasta-alkajat turvallisesti ammunnan perusteisiin, ja antavat vinkkejä muillekin. Täällä on mukava tutustua ammuntaan ilman merkittävää rahallista panosta.

Hiukkavaarassa ammumme puolustusvoimien radoilla, joilla käytämme omia ja seuran aseita. Vuoroja pyritään järjestämään säännöllisesti ja niistä ilmoitetaan näillä sivuilla ja kerhon sähköpostilistalla. Kiitoksen ansaitsee puolustusvoimien myönteinen suhtautuminen seuramme toimintaan.

Sotilaallisia taitojamme ja tietojamme kohotamme osallistumalla yhdessä vapaaehtoisiin kertausharjoituksiin ja MPK ry:n kursseille sekä excursioilla erilaisiin sotilaallisiin kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla.