Jäsenyys

Posted on by

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittyminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:
j a s e n v a s t a a v a @ p a m r y . f i.

Liitä sotilaallisesti muotoiltuun hakemukseen ainakin seuraavat tiedot.

1. Henkilötiedot (Nimi, osoite ja syntymäaika)
2. Asepalvelustiedot (vähintään aselaji + sotilasarvo)
3. Opiskelupaikka (tai jos opiskelut loppuneet, niin missä opiskellut)
4. Mistä kuulit PAM ry:stä

Lisäksi on aina hyvä kertoa itsestään parilla sanalla. Jäsenyysasiat käsitellään hallituksen seuraavassa kokouksessa ja siitä tiedotetaan asianomaiselle. Tervetuloa joukkoon!

PAM ry on Reserviupseeriliiton jäsenyhdistys, joten kaikki PAM ry:n jäsenet ovat automaattisesti myös Reserviupseeriliiton jäseniä. Jäsenten henkilötiedot tallennetaan Reserviupseeriliiton jäsenrekisteriin, jonka tietosuojaseloste löytyy täältä.

Jäsenet liitetään myös PAM ry:n sähköpostilistalle, jonka kautta PAM tiedottaa tulevista tapahtumistaan ja muusta toiminnasta. Sähköpostilistalle voi liittyä myös henkilö, joka ei ole yhdistyksen jäsen. Sähköpostilistalle liittyminen, sieltä poistuminen ja käytössä olevan sähköpostiosoitteen vaihtaminen onnistuu osoitteessa: http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/pam


Jäsenmaksu

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2020 on 31,5€. Jäsenmaksun suuruudesta päätetään vuosittan yhdistyksen syyskokouksessa.


Jäsenedut

Reserseviläisvarustuksen hankinnassa Milgear tarjoaa kaudella 2018 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen voi hyödyntää myymälässä jäsenyyden ilmoittamalla/jäsenkortilla tai verkkokaupan puolella erillisellä yhdistykselle kohdennetulla alennuskoodilla. Alennuskoodi on tarkoitettu jäsenille, ei yleiseen jakeluun ja sen saa tarvittaessa hallitukselta (h a l l i t u s @ p a m r y . f i ).

RUL:n jäsenedut

 


Rekisteritietojen tarkistaminen ja päivittäminen

Omien tietojen tarkistaminen ja päivittäminen tapahtuu Maanpuolustusrekisterin kautta. Rekisteriin voi ilmoittaa osoitteenmuutoksen, maanpuolustustoimintaan osallistumisen sekä ylennykset. Jäsenyystiedot on nähtävillä osoitteessa:
https://www.maanpuolustusrekisteri.fi/extranet/


Jäsenyydestä eroaminen

Jäsenyydestä eroaminen tapahtuu ensisijaisesti lähettämällä vapaasti muotoiltu eroilmoitus osoitteeseen: j a s e n v a s t a a v a @ p a m r y . f i
Jäsenyys päättyy myös mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu. Jäsenmaksusta voi saapua muistutuskirjeitä, mutta maksamaton lasku ei johda perintään.