PAM Cup 2020 alkaa ja muuta.

Posted on by

Ohessa pieni infopaketti alkuvuoden varalle.

Ensimmäinen PAM Cupin pienoispistooliosakilpailu ammutaan tutussa paikassa Raksilan pelastuslaitoksella 20.1.2020 klo: 17.00. Cupin kisat jatkuvat tästä eteenpäin taas oletusarvoisesti joka maanantai. Oikeudet muutoksiin pidätetään vuoronvetäjistä riippuen. Muista ammunnoista ja tapahtumista tiedotetaan erikseen sähköpostitse ja Whatsappin TIEDOTUS-ryhmässä. Kutsulinkit saa pyytämällä.

Vuoromaksu (2€/krt) ja patruunoiden käyttökorvaus (5€/50kpl) pysyvät ennallaan.

Yhdistyksen hallitus järjestäytyy 23.1.2020. Tämän jälkeen uusia yhdistyksen sääntöjä noudattaen ilmoitetaan kevätkokouksen ajankohta.  Samalla käsitellään jäsenkyselyn tulokset ja pyrimme vastaamaan kaikkiin jäsenistön jättämiin kysymyksiin ja ehdotuksiin joita tuli runsaasti. Kiitos siitä!

Hallituksen jäsenten yhteistiedot päivitetään kotisivuille järjestäytymiskokousen jälkeen. Hallituksen tavoittaa kuitenki parhaiten osoitteesta: hallitus@pamry.fi
Syyskokouksen päätösten mukaisesti yhdistykselle pyritään hankkimaan pienoiskivääri vielä kevätkauden aikana.

Uusien vuoronvetäjien tarve on kriittinen, jos viime vuoteen nähden ei saada uusia vuoronvetäjiä niin osa ammunnoista jätetään pitämättä ja ainakin SRA Cup jää tyngäksi. 

Terveisin,

Eero Peltokoski

Category: Yleinen
Comments are disabled