ORUP SRA Piiri- ja Suomenmestaruuskisat

Hei,

Ohessa PM-kisojen ja SM-karsintojen kisakutsu. PAM tukee kisoihin lähtijöitä majoituksen osalta siten, että kisaporukalle järjestetään mökkimajoitus perjantain ja sunnuntain väliselle ajalle. On tärkeää näyttää, että pohjoisessakin on osaavia ampujia.

Kisoihin osallistujat vastatkaa oheiseen kyselyyn:
https://goo.gl/forms/aB7qzibKNuTAAVED3

ORUP SRA SM-karsinnat ja piirinmestaruuskilpailut 30.6.

Opiskelijan Reserviupseeripiirin SRA SM-karsinnat ja piirinmestaruuskilpailut järjestetään Padasjoen koulutuskeskuksen ampumaradalla 30.6.2018. Rasteja on 6-7 ja rastikuvaukset tulevat 16.6. mennessä osallistujille.

Alustava aikataulu: toimitsijat ampuvat klo 8-12 ja muut kilpailijat 12-20. Muutokset aikatauluun on mahdollisia. Ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 13.5.2018 klo 12.00 SSI:n kautta: https://shootnscoreit.com/sra/match/7049/

Majoitus koulutuskeskuksen tiloissa tarvittaessa (n. 40 henkilölle paikat). Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu on 20€ (muutokset mahdollisia). Maksutiedot ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Piirillä on seitsemän kiintiöpaikkaa 11.-12.8.2018 järjestettäviin SM- kisoihin. Kiintiöpaikat ja varapaikat täytetään kilpailun kokonaistuloksen perusteella paremmuusjärjestyksessä.

Avo- ja vakioluokan, sekä piirinmestaruuskisojen kolme parasta palkitaan. Lisäksi piiri tukee osallistujia kustantamalla 20% matkakuluista edullisimmalla matkustustavalla (pois lukien Tamperelaiset ja Helsinkiläiset). Piirin kisajoukkueen osallistumismaksuista piiri maksaa puolet.

Huom! SRA-ampujakortti, RES-ampujavakuutus/SAL-lisenssi ja liiton jäsenkortit tullaan tarkistamaan.