Loppuvuoden tapahtumista

Vuosi lähenee loppuaan ja samalla on tarpeellista tiedottaa PAM ry:n loppuvuoden tapahtumista, eli itsenäisyyspäivän juhlallisuuksista ja PAM-cupin viimeisistä kisoista. Tarkemmat tiedot eritelty alla.

IP-juhlat:
PAM ry järjestää perinteeksi muodostuneen itsenäisyyspäivän juhlistamisen (tuttavallisemmin IP-juhlat) tänäkin vuonna, mutta edellisistä iteraatioista poiketen tämä vuosi vietetään yksinkertaisempien pikkujoulujen muodossa. Tämä siksi, että haluamme varmistaa budjetin riittävän tavallista laadukkaampiin illallisjuhliin ensi vuoden itsenäisyyspäivälle (vinkki: 1917).

Tämän vuoden pikkujoulut vietetään maanantaina 5.12. klo. 16 alkaen Yliopistokatu 40:n saunatiloissa. Näillä näkymin myös kyseisen päivän pienoispistoolivuoro on PERUTTU. Sähköpostia voi laittaa esim. allekirjoittaneelle (etunimi piste sukunimi at gmail piste com) tai hallitukselle jos haluaa, että vuoro järjestetään.
—-

PAM-cup:
Seuran sisäisen PAM-cupin kausi päättyy 30.11., joten kisoja ehtii vielä järjestää. Kirjoitushetkellä kisoja on tulossa kaikkinensa kolme, joista Hiukkavaarassa järjestettäviä kisoja on ilmoitettu kaksi:

– Pimeäammunta pistoolilla (niinkin pian kuin keskiviikkona 23.11.!), ja
– Kivääriammuntaa kääntyviin tauluihin sunnuntaina 27.11..

Maanantaina 28.11. on myös viimeinen PAM-cupiin sisältyvä pienoispistoolivuoro Raksilassa.
—–

Yleisesti ampumavuoroista ja -kisoista:
Tässä yhteydessä on hyvä muistaa, että vaikka PAM-cupin kausi loppuu, järjestetään myös joulukuussa vielä ainakin kaksi maanantaista pienoispistoolivuoroa, jotka ovat luonteeltaan rentoa ja vapaamuotoisempaa ammuntaa johtuen virallisen kisan puutteesta. Varsinkin uusille jäsenille tämä on hyvä tilaisuus tulla tutustumaan seuran toimintaan ja pienoispistoolikalustoon sekä koko jäsenistön tuoda omia pienoispistoolejaan ja -kiväärejään radalle ilman kisapaineita.

Muistutetaan vielä lopuksi, että kuka tahansa jäsen voi halutessaan järjestää seuransisäisiä ampumatapahtumia ja kisoja. 30.11. mennessä järjestettävät kisat voidaan sisällyttää PAM-cupiin, kunhan ne järjestetään sääntöjen puitteissa. Tiivistetysti:

– Kisassa tulee olla vähintään kolme osallistujaa,
– Kisan järjestämisestä tulee ilmoittaa kolme päivää etukäteen, ja
– Kisassa tulee olla läsnä vähintään yksi ampumatoimihenkilö, ampumaupseeri tai erikseen valtuutettu henkilö (tiedustelut hallitus at pamry piste fi).

Terveisin,
Juhana Pikkarainen
Sihteeri, PAM ry.

Category: Yleinen
Comments are disabled